Per parą TOPsport – du fantastiški laimėjimai, vieną atnešė M. Jameso bomba į „Žalgirio“ krepšį

Didžiausioje lietuviškoje lažybų bendrovėje TOPsport lapkričio 17 d. buvo užfiksuoti du neįtikėtini laimėjimai.

Du lažybų mėgėjai iš viso pastatė 6 eurus, o bendroje sumoje sugebėjo laimėti gerokai virš 5 tūkst. Eurų.

Didesnį koeficientą, tačiau mažesnę sumą pastatęs Normantas atspėjo teisingai net 11 įvykių baigtis. Sporto aistruolis atspėjo net 7 UEFA Tautų lygos mačų baigtis, du Europos taurės baigtis bei dviejų Eurolygos mačų.

Normantas pataikė, jog Juodkalnija įveiks Kiprą (4:0), Malta ir Farerų Salos (1:1) bei Gibraltaras ir Lichtenšteinas (1:1) sužais lygiosiomis, Ispanija įveiks Vokietiją (6:0), Portugalija Kroatiją (3:2), Latvija Andorą (5:0), o Prancūzija Švediją (4:2).

Tuo tarpu Europos taurėje sporto aistruolis atspėjo, jog Belgrado „Partizan“ įveiks Kazanės „Unics“ (89:86), o Bolonijos „Levallois“ įveiks „Ratiopharm  Ulm“ ekipą (72:65). Eurolygoje Normantas numatė „Valencia“ pergalę prieš Atėnų „Panathinaikos“ (95:83) bei Vitorijos „Baskonia“ triumfą prieš Stambulo „Fenerbahče“ (86:68).

Net 1153,8 koeficientą sugeneravęs laimėtojas iš viso pastatė vos 1 eurą bei laimėjo 1153,80 eurus.

Tuo tarpu Robertas, nors ir surinko mažesnį koeficientą, tačiau labiau pasitikėjo savo statymu ir laimėjo didesnę pinigų sumą.

Sporto aistruolis statė ant keturių UEFA Tautų lygos mačų bei penkių Eurolygos. Tiesa, jis rinkosi kiek kitokią taktiką ir labiau statė ant įvarčių bei taškų sumų.

Robertas pataikė, jog Miuncheno „Bayern“ įveiks Stambulo „Anadolu Efes“ (74:41), Latvija įveiks Andorą (5:0) ir „Baskonia“ įveiks „Fenerbahče“ (86:68).

Aistruolis taip pat spėjo, jog Prancūzijos ir Švedijos mače bus pelnyti daugiau negu 2,5 įvarčio (6 įvarčiai), taip pat kaip ir Kroatijos-Portugalijos (5 įvarčiai) bei Ispanijos-Vokietijos (6 įvarčiai) mačuose. Robertas nuspėjo, jog Kauno „Žalgirio“ ir Maskvos CSKA rungtynėse bus pelnyta daugiau negu 162,5 taško (165 taškai), taip pat kaip ir Sankt Peterburgo „Zenit“ ir Maskvos srities „Chimki“ (171 taškas). Robertas taip pat nuspėjo, jog „Valencia“ ir „Panathinaikos“ mače bus pelnyta daugiau negu 155,5 taško (178 taškai).

Iš viso Robertas pastatė 5 eurus, o surinkęs 839,31 koeficientą laimėjo net 4196,55 eurus!

Įdomu tai, kad „Žalgirio“ ir CSKA mače tiksint paskutinėms mačo sekundėms komandos buvo pelniusios iš viso 162 taškus, tačiau Mike‘as Jamesas atšokęs pataikė fantastišką tritaškį ir Robertui nulėmė dar įspūdingesnį laimėjimą.

Metimas nulėmęs Roberto pergalę: