NBA žaidėjų 2K turnyras: Sabonio šansai ir žvaigždžių dominavimas

By 2020-04-01 6 balandžio, 2021 Lažybos

NBA sezoną sustabdžius visame pasaulyje įsisiautėjusiam COVID-19 virusui, NBA savo kovas kelia į virtualią aikštelę. NBA 2K20 kompiuteriniame žaidime susigrums 16 NBA žaidėjų, kurie bandys išsiaiškinti, kuris yra geriausias ant virtualaus parketo.

Šiame turnyre dalyvaus ir Indiana „Pacers“ aukštaūgis Domantas Sabonis, kuris pirmame raunde susigrums su Los Andželo „Clippers“ vidurio puolėju Montrezlu Harrellu.

Be šių dviejų aukštaūgių turnyre dalyvaus ir tokios žvaigždės kaip Kevinas Durantas, Trae Youngas, Devinas Bookeris, Donovonas Mitchellas ar Zachas LaVine’as.

Turnyrą ir pradės didžiausia jo žvaigždė K. Durantas, kuris pirmame raunde susigrums su Derricku Jonesu. Abu žaidėjai valdys pasirinktą komandą, o serijos vyks tik iki vienos pergalės. Jeigu D. Sabonis įveiks savo varžovą pirmame etape, jam ir teks antrajame raunde susigrumti su K. Duranto ir D. Joneso poros nugalėtoju.

TOPsport lažybininkai D. Sabonio šansus laimėti vertina atsargiai ir tiek lietuvio, tiek M. Harrello galimybės triumfuoti yra vertinamos 50 proc.

Pirmajame raunde geriausiai yra vertinami jau minėtasis K. Durantas bei T. Youngas. Kad KD įveiks D. Jonesą yra vertinama 70 proc., taip pat yra vertinama ir tikimybė T. Youngui įveikti H. Barnesą.

Daug intrigos taip pat yra laukiama Z. LaVine’o ir DeAndre Aytono dvikovoje. Šių atletų tikimybes laimėti TOPsport taip pat vertina vienodai – 50 proc.

Favoritai laimėti turnyrą ir yra didžiausios šio turnyro žvaigždės: K. Durantas ir T. Youngas. K. Duranto šansai laimėti yra vertinami 30 proc., o T. Youngo – 20 proc. Taip pat gerai yra vertinamas Hassanas Whiteside’as ir D. Mitchellas.

Šio turnyro nugalėtojas laimės teisę išsirinkti labdarą, kuriai NBA paaukos 100 tūkst. JAV dolerių.