Lažybininkų prognozės niūrėja: Š. Jasikevičiaus Kaune gali nelikti

Su Žjelko Obradovičiumi atsisveikinusi Stambulo „Fenerbahče“ visomis pajėgomis bando į Turkijos sostinę prisivilioti Kauno „Žalgirio“ vyriausiąjį trenerį Šarūną Jasikevičių.

Pagal kontrakte nurodytą sąlygą, iki liepos 15-osios, „Žalgirį“ galintis palikti Š. Jasikevičius Lietuvos čempionų fanams kelia daug nerimo. Maurizio Gherardini direktoriaus poste išsaugoję ir vieną didžiausių Š. Jasikevičiaus norų įvykdę „Fenerbahče“ vadovai tampa vis grėsmingesniais pretendentais pasirašyti sutartį su „Žalgirio“ pergalių kalviu.

Spaudoje jau buvo pasirodę pranešimai, kad lietuvio stratego komandoje jau laukia ir viena didžiausių Eurolygos žvaigždžių Nando de Colo.

Tiesa, spaudoje jau minimas ne tik „Fenerbahče“ komandos pavadinimas lenktynėse dėl Š. Jasikevičiaus parašo. Milžinišką biudžetą surinkusi, Europos žvaigždes prisiviliojusi, tačiau nė vieno titulo nelaimėjusi „Barcelona“ sezoną užbaigė pralaimėjimu ACB lygos finale Vitorijos „Baskonia“ ekipai. Po šio pralaimėjimo imta kalbėti apie Svetislavo Pešičiaus ateitį katalonų ekipoje kaip vyriausiojo trenerio. Turkų, italų ir lietuvių spauda jau mini apie galimą „Barcelona“ bandymą vilioti Š. Jasikevičių į savo komandą dar kartą.

Jeigu antradienį lietuviškiausios lažybų bendrovės TOPsport ekspertai prognozavo, kad Š. Jasikevičius liks Kaune ir tokią tikimybę vertino 70 proc., tai trečiadienio rytą prognozės tapo kur kas niūresnės.

TOPsport lažybininkai tikimybes, kad Š. Jasikevičius liks „Žalgiryje“ ar pasirašys sutartį su kitu klubu iki liepos 15-osios jau vertina vienodai – 50-50.