JAV prezidento rinkimai lažybų pasaulyje: atkakli kova tarp kandidatų ir rekordiniai statymai

By 2020-11-05 Lažybos

Kol Jungtinėse Amerikos Valstijose yra skaičiuojami paskutinieji ir svarbiausieji rinkėjų balsai norint išsiaiškinti, kas taps vienos įtakingiausių pasaulio valstybių prezidentu, tai TOPsport savo laimėtoją jau žinojo iki rinkimų pradžios.

JAV prezidento rinkimų statymai, kur TOPsport klientai galėjo rinktis tarp respublikonų atstovo Donaldo Trumpo ir demokratų atstovo Joe Bideno sulaukė rekordinio susidomėjimo – didžiausio per visą TOPsport 17 metų gyvavimo istoriją. Tai buvo populiariausias politinis įvykis TOPsport istorijoje. Nors šią akimirką itin arti JAV prezidento posto yra pastarasis, tačiau TOPsport taip pat užvirė įnirtinga ir atkakli kova, tačiau pergalę šventė dabartinis JAV prezidentas D. Trumpas.

Iš viso už D. Trumpą statė ir jo pergale patikėjo 54 proc. TOPsport klientų, o J. Bideno triumfu patikėjo 46 proc. lažybų mėgėjų.

Rekordiniai JAV prezidento rinkimai TOPsport tapo istoriniais. Iš viso bandant nuspėti, kas kitus keturis metus valdys JAV, buvo pastatyta net daugiau negu 200 tūkst. Eurų.