Išsiilgtas Eurolygos krepšinis: „Žalgirio“ galimybės pradėti sezoną titulu – itin realistiškos

Krepšinio fanai jau rimtai išsiilgo Eurolygos krepšinio, o ypač Kauno „Žalgirio“ fanai, kurie beveik kiekvienas namų rungtynes visiškai užpildydavo „Žalgirio“ arenoje. Nors tokio didelio ažiotažo nėra laukiama, tačiau „Žalgiris“ šį savaitgalį išbandys savo jėgas draugiškame Eurolygos turnyre, kuris vyks būtent Kaune.

Kauniečiai jame varžysis su Atėnų „Panathinaikos“, Berlyno „Alba“ bei Milano „Armani Exchange“ krepšininkais.

Šeštadienį komandos sužais pusfinalio kovas, o sekmadienį vyks dvikovos dėl trečios vietos ir dėl čempionų vardo. Žalgiriečiai pusfinalio etape susikaus su „Panathinaikos“ krepšininkais, kai dar prieš jų dvikovą santykius išsiaiškins Milano ir Berlyno ekipos.

TOPsport lažybininkai prognozuoja, jog draugiškame Eurolygos turnyro finale susitiks „Žalgiris“ ir „Armani Exchange“.

TOPsport ekspertai „Žalgirio“ galimybes prieš „Panathinaikos“ vertina 65 proc., kai Atėnų ekipos galimybės žengti į finalą yra vertinamos 35 proc.

Štai pirmajame pusfinalyje intrigos yra laukiama dar mažiau. „Armani“ ekipos galimybės triumfuoti yra vertinamos 80 proc., kai „Alba“ klubo – vos 20 proc.

Būtent „Armani Exchange“ ir yra laikoma viso turnyro favorite, kurios galimybes TOPsport lažybininkai vertina 40 proc., kai tuo tarpu „Žalgirio“ – 35 proc. „Panathinaikos“ galimybės triumfuoti yra vertinamos 15 proc., o „Alba“ krepšininkų – 10 proc.