Ispanijos futbolas sugrįžta: stebinti pasiruošusi „Sevilla“ ir „Barcelona“ bei „Real“ batalijos

Aukščiausio Ispanijos futbolo diviziono „La Liga“ pirmenybėse sugrįžta jau šį vakarą po pasibaigusio karantino, o starto signalas bus duotas „Sevilla“ ir „Real Betis“ rungtynių metu.

Būtent „Sevilla“ ekipa šiuo metu „La Liga“ pirmenybėse žengia trečioje vietoje ir likus 11 turų iki sezono pabaigos atsilieka devyniais taškais nuo antroje vietoje esančios Madrido „Real“ ekipos bei 11 taškų nuo „Barcelona“ klubo bei išlaiko realius šansus pasijungti į kovą dėl titulo.

Jau šį vakarą TOPsport prognozuoja, kad „Sevilla“ ekipa sumažins turimą atsilikimą ir jos pergalės šansus prieš „Real Betis“ vertina 55 proc.

„La Liga“ pasirūpino, kad Ispanijos futbolo gerbėjams aukščiausio lygio rungtynių netruktų ir iki pat birželio 18 dienos rungtynės vyks kiekvieną dieną.

Tiesa, didžiausių grandų dar teks palaukti. „Barcelona“ ant žalios vejos sugrįš birželio 13 dieną, o „Real“ – birželio 14 dieną.

„Barca“ sugrįžimo rungtynes žais su vos 18-ąją vietą užimančia „Mallorca“ ir jos šansus TOPsport ekspertai vertina 80 proc. Tuo tarpu „Real“ susigrums su 16-oje vietoje esančia „Eibar“, o Madrido ekipos galimybės laimėti yra vertinamos net 85 proc.

Kitą savaitę „Barca“ priims dar vienos autsaiderės iššūkį, kai žais su 19-oje vietoje esančia „Leganes“, o čia lažybininkai katalonų šansus vertina 87 proc. Štai „Real“ ekipai kitą savaitę teks kur kas rimtesnis iššūkis, kai priims septintoje vietoje esančią „Valencia“ ekipą. Tiesa, „Real“ ir čia yra laikoma itin ryškia favorite, o jos šansai laimėti yra vertinami 65 proc.

Kiek lengvesnį tvarkaraštį turinti bei vieno taško persvarą prieš „Real“ įgijusi „Barcelona“ yra favoritė triumfuoti atsinaujinusiose „La Liga“ pirmenybėse. „Barca“ ekipos šansus TOPsport ekspertai vertina 53 proc., kai „Real“ komandos galimybes – 45 proc. Tuo tarpu 11 taškų deficitą turinčios „Sevilla“ bei šeštoje vietoje esančios Madrido „Atletico“ su 13 taškų deficitu šansai yra vertinami mažiau negu 1 proc.