Hoptrans 3×3 turnyro startas: ar kas gali mesti iššūkį Lietuvos rinktinei?

Su dideliu nekantrumu lauktas Hoptrans 3×3 turnyras startuos jau šiandien, o ant parketo išbėgs visos 12 komandų ir jos tai padarys po du kartus per vieną dieną.

Turnyrą jau 15 val. atidarys Alytaus „Dzūkijos“ ir Klaipėdos „Neptūno“ dvikova, o po jų į kovą iškart stos dideles ambicijas šiame turnyre keliančios Prienų ir Šiaulių komandos.

Intriguojanti Legendų komanda savo žygį pradės rungtynėmis su „Dzūkija“, kuriai tai bus jau antrasis dienos mačas. Lietuvos rinktinės atstovai „Vytis-Gulbelė“ turnyrą pradės dvikvoa su prieniškiais, o vėliau susigrums ir su Šiauliais.

Būtent „Vytis-Gulbelė“ yra laikoma pirmojo Hoptrans 3×3 etapo favorite, pasak TOPsport lažybininkų. Tiesa, itin realiais kandidatais triumfuoti turnyre yra laikoma ir Tauro ekipa su Jonu Mačiuliu priešaky. Prie geriausių komandų TOPsport ekspertai priskiria ir Lengendų bei Utenos „Juventus“ komandas.

TOPsport lažybininkai prognozuoja, kad A grupėje užtikrintai turėtų laimėti Legendos, kurioms teks grumtis su Klaipėdos „Neptūnu“ ir „Dzūkija“. B grupėje prognozuojamas nesunkus Lietuvos rinktinės laimėjimas prieš prieniškius ir šiauleičius.

C grupėje TOPsport tikisi daugiau intrigos ir „Juventus“ teks daugiau pavargti prieš „Pieno žvaigždes“ ir „Rytą-Perlą“. D grupėje lažybininkai prognozuojama, kad Tauras užtikrintai susitvarkys su Panevėžio „Lietkabeliu“ ir Kėdainių „Nevėžiu“.