Bundesliga batalijos: „Bayern“ gali likti tik formalumai, „RB Leipzig“ nepraranda vilties

„Bundesliga“ pirmenybės ir toliau tęsiasi, o šiuo metu yra likę vos keturi turai. Tiesa, intrigos daug nebeliko, kadangi Miuncheno „Bayern“ jau turi 7 taškų pranašumą prieš Dortmundo „Borussia“ futbolininkus.

Jeigu šį savaitgalį šis skirtumas nesumažės, likus trims turams „Bayern“ ekipai liks tik formalumas ir per likusias trejas rungtynes bavarams reikėtų iškovoti vos vieną pergalę. Vis dėlto, taškus reikia susirinkti ir šį savaitgalį, kad toks scenarijus įvyktų, o „Bayern“ varžovas – ne pats silpniausias.

„Bayern“ ekipa susikaus su ketvirtoje vietoje esančia „Borussia Monchengladbach“, o Vokietijos čempionų šansus TOPsport lažybininkai vertina 70 proc. Tuo tarpu „Bayern“ pavyti siekianti Dortmundo „Borussia“ ekipa susigrums su viena lygos autsaiderių „Fortuna Dusseldorf“, kuri žengia 16-oje vietoje. TOPsport ekspertai „Borussia“ šansus iškovoti pergalę taip pat vertina 70 proc.

Nors intriga kovoje dėl pirmosios vietos yra beveik išnykusi, kova dėl antrosios yra itin atkakli. Trečioje pozicijoje žengianti „RB Leizpig“ turi keturių taškų deficitą ir vis dar turi galimybių pavyti Dortmundą, kadangi priešpaskutinis sezono turas ir bus tarp „Borussia“ bei „RB Leipzig“.

Pastaroji 31-ąjį turą pradės jau šį vakarą mače su „Hoffenheim“, o „RB Leizpig“ šansai yra vertinami 65 proc.